Απόρρητο επικοινωνίας

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Απόρρητο επικοινωνιών - Privacy policy

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται στο πως χρησιμοποιεί η εταιρεία Φραγκίσκος Σταματιάδης, τα προσωπικά σας στοιχεία που συλλέγει όταν βρίσκεστε στο site και όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της εταιρείας. 

Συλλογή και Χρήση Πληροφοριών

Η εταιρεία Φραγκίσκος Σταματιάδης συλλέγει προσωπικά στοιχεία όταν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας και όταν χρησιμοποιείτε τις φόρμες επικοινωνίας. Όταν επικοινωνείτε με την εταιρεία Φραγκίσκος Σταματιάδης, σας ζητείται το ονοματεπώνυμό σας, το email σας, η διεύθυνσή σας και ο ταχυδρομικός κώδικας, το επάγγελμά σας και το τηλέφωνό σας. Η εταιρεία Φραγκίσκος Σταματιάδης, χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που συλλέγει, για να προσαρμόσει τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο τους, για να καλύπτει τις ανάγκες σας στα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες και για να σας ενημερώνει, αν το επιθυμείτε, για ειδικές προσφορές και προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Κοινοποίηση και 

Αποκάλυψη Πληροφοριών

Η εταιρεία Φραγκίσκος Σταματιάδης, δεν πουλάει και δεν προσφέρει ή κοινοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα σε καμία περίπτωση σε τρίτους.